Vaste lessen 

Wekelijks zijn er lessen voor onze leden. Of je nou beginner bent, of al wat verder, iedereen is welkom! In de wekelijkse lessen wordt dressuurmatig gereden. Iedereen rijdt voor zich en krijgt les op diens niveau. 

Per les is er een groepsapp waarin je je kunt afmelden of waarin bijzonderheden besproken worden, zoals het aankondigen dat er tijdens de les gebruik wordt gemaakt van balkjes. In principe is er géén vaste zomerstop, aan de hand van de rijdende leden en de vakantie van instructie wordt bekeken of er lessen uitvallen. In de winter is er een stop van de vaste lessen, dit zijn de weken rondom kerst en oud- en nieuw. Het bestuur laat tijdig aan de instructie en de rijdende leden weten wanneer deze stop is. 

 

Pony les

Vrijdagavond 

18.45 - 19.45

Les wordt gegeven door Laura Surink.

 

Paarden les

Maandagavond

19.00 - 20.00 

Les wordt gegeven door Cornelike van der Wielen.

 

Mochten er meer aanmeldingen komen in de lessen, dan kan het zijn dat er een extra les bij komt op de desbetreffende avond. Bij iedere les is er nog ruimte voor nieuwe leden! 

 

Overige lessen 

Naast de vaste lessen zijn er ook andere lessen die bij onze vereniging worden gegeven.

 

Springlessen 

Inmiddels wordt er al een aantal jaar op rij een blok springlessen gegeven. Dit is een blok van vijf á zes springlessen gedurende zomertijd die 1x in de maand gegeven worden op onze locatie.

 

Bixieles

Bij voldoende animo organiseren we graag ook bixie lessen bij onze vereniging. Momenteel is de groep te klein om de lessen door te laten gaan, maar mocht je geïnteresseerd zijn, laat dit vooral weten! 

 

Kom gerust eens kijken bij de lessen! Gedurende de lessen zal de kantine open zijn en zal er tegen een kleine vergoeding wat drinken gepakt kunnen worden. 

Wist je dat..  

 

.. we in 2024 ook een officiële Bixie wedstrijd hebben georganiseerd vanuit het KNHS?

 

.. je vrijblijvend een proefles kan komen rijden, om te ervaren hoe het is in onze lessen?